Praktisch

Een kennismaking iskosteloos en vrijblijvend

30 min Om onze behandel- en begeleidingstrajecten zo toegankelijk mogelijk te maken, werken wij samen met werkgevers. Vaak bieden zij een vergoeding voor onze consulten. Het standaard tarief voor individuele therapie en coaching is 90 euro m.u.v. hypnotherapie/EMDR. Voor degenen die echter geen vergoeding van hun werkgever ontvangen hanteren we de volgende gereduceerde tarieven:

Therapie

Psychologische gesprekstherapie of lichaamsgerichte therapie (vrouwen)

45 min

€ 75


Hypnotherapie/EMDR

60 à 70 min

€ 110


Psychologische gesprekstherapie (mannen)

50 min

€ 65

Coaching

Relatiecoaching/Systeemcoaching intake

60 min

€ 100


Relatiecoaching/Systeemcoaching vervolgconsulten

90 min

€ 140


Individuele coaching / Online coaching

60 min

€ 75


Coaching kinderen/jongeren

60 min

€ 65


Persoonlijke ontwikkeling en activiteiten

Creatieve groepsworkshop

90 min

€ 33


Ouder en Kind groepsworkshop

90 min

€ 40


Mindfulness groepstraining

90 min

€ 30

Afzegging

Kan je onverhoopt niet komen op een afspraak laat dit dan graag minimaal 48 uur van tevoren weten, dan kunnen we nog iemand anders inplannen. Als je niet tijdig annuleert dan zijn we helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Vergoeding

Vergoeding via zorgverzekering

Omdat wij vanuit onze visie en werkwijze de keuze hebben gemaakt hulpverlening te bieden op maat en niet te werken op basis van diagnoses en gestandaardiseerde behandelmethodes, en zodoende niet vallen onder de reguliere maar de complementaire hulpverlening, worden consulten van Therapeutisch Centrum de Oase in de regel niet vergoed door zorgverzekeraars.

Je hebt hierdoor geen verwijsbrief nodig, je hoeft geen eigen risico te betalen van 385 euro en wij hoeven jou niet te diagnosticeren met een stoornis en niet te rapporteren aan de huisarts of zorgverzekeraar.

Vergoeding via werkgever

Veel werkgevers bieden een vergoeding voor onze consulten aan, meestal vanuit budgetten die bestemd zijn voor persoonlijke of professionele ontwikkeling, preventie van ziekteverzuim, of het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. Het is aan te raden om bij je werkgever na te gaan of je hiervoor in aanmerking komt.

Je kan de gemaakte kosten bij Therapeutisch Centrum de Oase ook aftrekken als bijzondere ziektekosten bij je belastingaangifte. Je kan verder informeren bij de gemeente naar de vergoedingen vanuit de WMO of PGB (persoonsgebonden budget) of andere uitkeringsinstanties.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden